Campanya per identificar i esterilitzar els animals de companyia a preu promocional

Entre el 5 de febrer i el 5 de maig es posa en marxa un any més la campanya “Soc Responsable” (www.socresponsable.org) , promoguda per FAADA, per tal que els propietaris d’animals de companyia puguin identificar-los i esterilitzar-los a preus reduïts a través dels centres veterinaris adherits a la campanya.  El centre veterinari més proper a Valls és a Alcover (Centre Veterinari Alcover, 977 76 03 23).

“Sóc Responsable” va néixer fa set anys amb la voluntat de facilitar l’esterilització i la identificació de gats, gossos i fures de particulars, i alhora fer una tasca de conscienciació a la societat. L’any passat, la campanya va aconseguir dur a terme 8.439 esterilitzacions i 5.564 identificacions en tres mesos, gràcies als gairebé 290 centres veterinaris que hi van participar.

Per beneficiar-se dels preus promocionals simplement cal tenir l’animal degudament identificat (o identificar-lo durant la campanya) i inscriure’s al web www.socresponsable.org.

Aquest any FAADA vol incidir en la problemàtica de l’abandonament de gossos de races potencialment perilloses, que en alguns refugis d’animals ja representen més de la meitat dels gossos acollits.  El drama d’aquests animals, que se segueixen criant de manera irresponsable i il·legal, ja representa un greu problema per als refugis de tot Catalunya, no només per l’altíssim nombre d’animals que entren en aquestes instal·lacions, sinó per la dificultat afegida de trobar sortida a aquestes races injustament estigmatitzades.

Un dels principals objectius d’aquesta 7a edició de la campanya de FAADA, que s’esterilitzi el major nombre possible de GPPs (Gossos Potencialment Perillosos) i que els propietaris deixin de contribuir a la sobrepoblació dels refugis mitjançant una activitat que, a falta de permisos i nucli zoològic, és il·legal.

El següent vídeo mostra com es pot participar a la campanya:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s