valls millora tria bé no costa gens

Concurs de fotografia

Ja pots participar al concurs de fotografia de VallsMillora, que premiarà les fotos que millor reflecteixin els valors que difon la campanya: prevenció de residus, recollida selectiva i civisme.

Com pots participar-hi?
-Fes una fotografia que reflecteixi, amb una visió en positiu, els valors cívics i de convivència ciutadana a la nostra ciutat, la neteja, la reducció de la generació de residus, la participació a la recollida selectiva, etc.
-Envia-la per correu electrònic a concurs.vallsmillora@valls.cat, posant al nom de l’arxiu el títol de l’obra i el teu pseudònim.  Envia’ns les teves dades personals en un arxiu adjunt.
-Pots enviar un màxim de 5 fotografies fins al dia 31 de març. Poden haver estat preses amb qualsevol dispositiu, amb una qualitat mínima de 300 ppp.
-Un jurat format per professionals de la fotografia i per representants tècnics i polítics de l’Ajuntament de Valls decidirà els guanyadors.
-Totes les fotografies rebudes es publicaran al Facebook de VallsMillora. Convida les teves amistats a clicar “M’agrada” a la teva foto, ja que una part de la puntuació total s’atorgarà en funció dels “M’agrada” rebuts per cada imatge.  Com més aviat presentis la teva foto, més possibilitats tens de guanyar.
El guanyador rebrà un premi de 200 € en metàl·lic, i el segon i tercer premi rebran un lot de productes ecològics valorat en 100 € i 50 € respectivament.

CONSULTA LES BASES DETALLADES DEL CONCURS.

Valls Millora

 


 

15 d’abril de 2015

Un cop finalitzat el termini per presentar fotografies al concurs VallsMillora,  el jurat ha examinat les 39 fotografies presentades i les ha puntuat individualment segons el barem descrit a les bases del concurs. Aquestes puntuacions han estat sumades aritmèticament i s’hi ha afegit la puntuació derivada de la votació popular mitjançant el facebook.

Els tres guanyadors del concurs són:

 

1r premi, consistent en 200€ en metàl·lic, a Joan Campanera Parra per la foto “Fem pinya per reciclar” presentada sota el pseudònim de  TINTIN

18-Fem pinya per reciclar - TINTIN

2n premi, consistent en un lot de productes ecològics de producció local valorat en 100€, a Karen Álava Galarza per la foto “L’art de reciclar” presentada sota el pseudònim de  DYLAN

25-L'art de reciclar - Dylan (2)

3r premi, consistent en un lot de productes ecològics de producció local valorat en 50€, a Francesc Plana Rafí per la foto “Miss paper i cartró” presentada sota el pseudònim de  KODIK

20-Miss paper i cartro - kodik

Podeu consultar l’acta del jurat amb les puntuacions resultants al Departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls. (C/ Paborde, 6  telèfon 977 636 007)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: