Tallers de cuina sostenible

Cuinar de manera més sostenible no és només utilitzar productes de temporada i d’agricultura ecològica, sinó que també comporta  posar en pràctica bons hàbits en el procés de la preparació dels aliments i en l’aprofitament de les sobres, generar la menor quantitat possible de residus i emprar models de cuina i estris energèticament eficients.

Per aprofundir en tots aquests aspectes, es realitzaran diferents tallers de cuina sostenible per fomentar la reducció dels residus alimentaris. Un d’ells, destinat als professionals de la restauració, sobre la gestió i prevenció de residus, i dos tallers adreçats al públic en general, sobre malbaratament alimentari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Valls Millora. Tria bé, no costa gens!

%d bloggers like this: