Andròmines

Si necessites desfer-te d’una andròmina (o “residu voluminós”, com per exemple un matalàs, un moble, etc) i no disposes de mitjans per portar-lo a la deixalleria, l’Ajuntament de Valls ofereix un servei gratuït de recollida d’andròmines exclusiu per a particulars. Només cal que concertis la recollida amb l’Ajuntament i que dipositis l’andròmina en la data acordada.

Per què cal concertar la recollida?

Els residus voluminosos són aquells que, per les seves dimensions i pes, no poden ser recollits pels camions convencionals de recollida de residus. Per recollir-los es necessita un camió especial equipat amb una plataforma elevadora.

Si s’abandonen els residus voluminosos al carrer sense avisar,  aquest camió ha de buscar aquests residus de forma contínua per recollir-los. A més, s’està embrutant innecessàriament, i es genera un perill per als vianants (ja que són residus que poden caure o trencar-se).

El fet de concertar la recollida de les andròmines elimina tots aquests problemes i fa que el sistema de recollida sigui molt més eficient, ja que se sap on s’han dipositat i es poden retirar ràpidament. A més, la recollida concertada fa que es puguin destinar els recursos disponibles a altres tasques.

 

I també tens altres opcions

Si disposes dels mitjans necessaris pots portar els residus voluminosos a la Deixalleria de Valls  i podràs obtenir una reducció del rebut de la brossa (c/Basters 11 – Polígon Industrial de Valls) .

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: