A LES CUINES DE VALLS, TRIEM BÉ!
L’Agència de Residus de Catalunya, en un estudi recent, estima que el 36,5% dels residus municipals són residus comercials; és a dir, provinents de restaurants, bars, comerços, oficines, centres d’ensenyament, hospitals… Dins d’aquest percentatge, els restaurants, bars-cafeteries i activitats del sector quotidià alimentari són les que generen més residus.
Els establiments de restauració tenen un paper molt important tant a l’hora de reduir la quantitat de residus que produeixen com per l’exemple que projecten amb relació als hàbits de consum dels seus clients.
Des del Departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls volem facilitar-vos aquesta tasca amb la Guia de bones pràctiques per a la gestió de residus en restaurants, bars i menjadors de col·lectivitats. Hi trobareu un recull de recomanacions per realitzar
correctament la separació de residus dins l’àmbit comercial i, fent un pas més enllà, propostes per reduir els residus que genera la vostra activitat.
DESCARREGA LA GUIA CLICANT A LA PORTADA: